Kedidili's Blog

Çikolatalı Pastacı Kreması (Glazür)

Posted on: Aralık 13, 2009

   Malzemeler:

50 gr. margarin

100 gr. pralin

100 gr. bitter çikolata

   Hazırlanışı:

Bir kaba yağı koyup eritelim. Yağ sıcak haldeyken içine pralini ve küçük kırılmış çikolatayı ilave edip eritelim. (Bu arada ateşin altı iyice kısılmış olmalı.) Glazürü pastanın üzerine döküp sağa sola eğdirerek glazürün pastanın her tarafına yayılmasını sağlayalım. Buzdolabında glazürü donana dek bekletelim.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: