Kedidili's Blog

Çikolatalı Glazür (Üst Krema)

Posted on: Aralık 13, 2009

   Malzemeler:

50 gr. margarin

100 gr. bitter çikolata

   Hazırlanışı:

Margarini küçük bir kapta eritelim. Yağ iyice ısındığında içine küçük parçaladığımız veya kıyılmış çikolataları atalım, ateşi kısarak çikolatanın erimesini sağlayalım. Pastanın üst yüzeyini eğrilik var ise iyice düzeltelim. (Gerekirse pastanın üst kabuğunu düzgünce kesip çıkaralım.) Çikolatalı glazürü pastanın üzerine döküp, pastayı çevirerek her tarafının kaplanmasını sağlayalım.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: