Kedidili's Blog

Glazür (Üst Krema)

Posted on: Aralık 12, 2009

Pastaların aralarında kullandığınız kremayı üstünde de kullanabilirsiniz. Ancak pastaların üstü için hazırlanan glazür (üst krema) pastaya parlak ve düz bir görüntü verir. Glazürün bir adı da örtüdür. Glazürle örtülmüş bir pastanın üzeri kolay süslenir, görünümü daha güzel olur. Glazürün üzerine bir toplu iğne ucu ile yapılacak süslemenin şekli çizilir ve krema sıkacağı ile üzeri süslenir.(Krem şanti ile ya da herhangi bir krem ile süsleme yapılabilir.)

Reklamlar
Etiketler: ,

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s

%d blogcu bunu beğendi: